O A1 klubu

A1 klub je dodatna storitev, ki jo ponuja podjetje A1 Slovenija. V zameno za mesečno članarino, ponujamo možnost nakupa izdelkov ali koriščenje kuponov po ugodnih cenah. Prvi mesec članstva v A1 klubu je brezplačen.

Člani A1 kluba postanete tako, da opravite enostavno registracijo. Po opravljeni registraciji že lahko izbirate med ugodnostmi, ki jih ponujamo v klubu. Ob nakupu izdelkov, vam del nakupa kot dobropis vrnemo v A1 denarnico. Višina dobropisa je različna od ponudbe do ponudbe. Znotraj A1 kluba lahko koristite lahko tudi kupone, ki so za uporabnike A1 Kluba brezplačni, ugodnost pa izkoristite neposredno pri ponudniku storitve.

Posebno ugodnost pa ponujamo vam, naročnikom mobilnih storitev A1, saj boste zbrane dobropise porabili za plačevanje storitev A1 in si tako zmanjšali mesečni račun.

 

A1 denarnica

A1 denarnica je spletni račun, kjer člani zbirate dobropise, pridobljene z vsakim nakupom v A1 klubu. Stanje v A1 denarnici lahko preverite v meniju Moj profil.

Naročnikom mobilnih storitev A1 ponujamo dodatno ugodnost. V mesecu po opravljenem nakupu vam bomo dobroimetje iz A1 denarnice samodejno odšteli pri vašem mesečnem računu za mobilne storitve.

Uporabniki širokopasovnih in A1 SIMPL storitev A1 (A1 SIMPL, A1 SIMPL na račun) ter drugih mobilnih operaterjev še niste naročnik mobilnih storitev A1, boste po opravljeni registraciji v A1 denarnici zbirali dobropise do konca koledarskega leta. Ob začetku leta se zbrani znesek v A1 denarnici ponastavi. Ko postanete naročnik mobilnih storitev A1 Slovenija, se vam bo zbrani znesek samodejno odštel od mesečnega računa A1.

Pridružite se A1 Klubu-u.